Rezension - Beauty studio Dana - Praha

Rezension.


Vielen Dank nicht nur für Ihr Vertrauen, sondern auch für die schöne Bewertungen (Estheticon, FB, google etc). Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, mich auch glücklich zu machen. 
Rezension ist auch für andere Kunden sehr wichtig, wenn Sie schwierige Entscheidungen treffen.

Sie motivieren mich immer noch, mein Wissen zu vertiefen, damit wir immer die besten Ergebnisse erzielen. Ihre Zufriedenheit hat für mich Priorität, nicht nur bei den Ergebnissen. Ich versuche ein Umfeld für Sie zu schaffen, in dem Sie sich entspannt fühlen und auf keinen Fall den Humor vermissen.

Nochmals vielen Dank und ich freue mich auf Sie.

Beaty Studio Dana

Zobrazit profil Beauty Studio Dana

facebook logo Bewertung hinzufügen

Beauty Studio Dana Scholleová
4.7
powered by Facebook
Martina Kuboleková
Martina Kuboleková
2019-11-29T20:06:06+0000
Pani Danka je jedna úžasná a milá osoba. Hotový poklad😍❤.Pán doktor je jednička👍. Maximálna spokojnosť a dokonca aj môj 2-ročný synček sa tam cítil ako doma❤. URČITE ODPORÚČAM a za mňa jedine Beauty Studio. ( zákrok - zväčšenie pier)ĎAKUJEMmehr
Lucie Junková
Lucie Junková
2019-02-24T22:42:32+0000
Profesionální přístup a pečlivost je v Beauty Studiu na prvním místě! Musím uznat, že jsem nevěřila, dokud jsem nevyzkoušela 🙂 Paní Dana je skvělá ženská a věřte, že se Vám ze studia nebudete chtít domů 🙂 Děkuji za krásný večer Lucy Junkmehr
Hana Štrupová
Hana Štrupová
2019-01-28T20:14:48+0000
Příjemné a efektivní cvičení pomocí elektrostimulace, paní Dana je velmi vstřícná a přátelská. Vřele doporučuji a těším se na další návštěvu! 🙂mehr
Bronislava Fešarová
Bronislava Fešarová
2019-01-07T22:19:25+0000
Byla jsem, jsem a budu vždy spokojená klientka v péči, paní Dany, ve skvělém kosmetickém, hubnoucím studiu, který provozuje...Je úžasný, krásný člověk, paní Dana, která je opravdu pro všechno...Poznejte ji... 😉 Chci moc poděkovat za její služby, protože se cítím s ní hezky, skvěle a vždycky spokojeně na profesionální úrovni tak jak to má být....Kvalita kosmetických služeb je nadstardantní, velice uspokojivá.Tak jak si může každá z nás žen přát....Všem doporučujiMoc děkuji 😊👌mehr
Báája Gerber
Báája Gerber
2018-10-08T10:15:23+0000
Spokojena 🙂 Urcite prijdu znovu.
Soňa Gróf
Soňa Gróf
2018-08-10T08:50:31+0000
Soňa Gróf Wau....veliky efekt ktery mohu sama posoudit a vsem kdo se trapi doporucit.Toho vysledku si uzivam....Kdo nezkusi,neuveri...vzdyt to znate."mehr
Simona Jíšová
Simona Jíšová
2018-06-19T13:17:59+0000
Skvělé. Nemám co dodat paní Dana úžasná, krásné si pokecate a výsledky stojí za to. Těším se na příště.mehr
Iveta Tomanová
Iveta Tomanová
2017-05-20T19:29:10+0000
Naprosto skvělá paní majitelka, vse vysvětlí a poradí. Vysledky jsou vidět hned, coz vam zvedne naladu a dodá motivaci 🙂 Jsem nadšená, moc děkuji a všem návštěvu doporucuji!mehr
Dana Valentová
Dana Valentová
2017-05-17T16:15:47+0000
Na přístrojích Beauty studia jsme viditelně zhubla za 2 měsíce 8 kilo, přes břicho pár centimetů , mám více svalové hmoty a spadnul mi škodlivý tuk . Kromě změny jídelníčku jsem také vyzkoušela některé procedury na formování postavy a na zpevnění svalstva. Dana mě hlídá v hubnutí a skoro každý den mě psychicky podporuje. Za to jí jsem jí velice vděčná. Díky jejím přístrojům mě také přestaly bolet záda. 🙂 za mě super.mehr
Lenka Kabátová
Lenka Kabátová
2017-04-29T18:11:32+0000
Doporučuji velmi, i všem nevěřícím Tomášům jako jsem já, protože hned první kúra přinesla viditelné výsledky, 2cm dolů a k tomu obličej po liftingu jako nemluvně. Díky, super!!! Příjdu brzy zase!mehr
Jan Bláha
Jan Bláha
2017-04-14T08:17:00+0000
Úžasné!!!
Ang Chriss
Ang Chriss
2016-01-07T20:31:34+0000
Už k paní Scholleove chodím déle a jsem vzdy nad míru spokojena. Dnes jsem po prve byla v novém studiu a krasa! Mohu jen doporučit! Kdo nechce mít vrasky, mít krasnou plet , tak jen sem :)Příští týden jdu zase 😉mehr
Pedro Still Ill
Pedro Still Ill
2015-10-21T19:49:32+0000
10/10 jsem uplne novy krasny clovek
Lucie Hronková
Lucie Hronková
2015-10-21T13:14:14+0000
Super,mily pristup,super pece!!!
Katherine Burianova
Katherine Burianova
2015-10-21T12:42:12+0000
Jane Ditetova
Jane Ditetova
2015-10-20T19:07:17+0000
Lukáš Bartoš
Lukáš Bartoš
2013-12-07T07:59:22+0000
Jana Nehasilová
Jana Nehasilová
2013-11-17T20:55:22+0000
Libuše Řehořová
Libuše Řehořová
2013-11-02T22:06:10+0000
Jiří Kučera
Jiří Kučera
2013-10-29T14:10:18+0000
Iveta Nguyen
Iveta Nguyen
2012-12-08T21:22:56+0000
Jitka Schmalzova
Jitka Schmalzova
2012-12-08T17:08:50+0000
Alexandra Ri
Alexandra Ri
2012-11-06T20:05:00+0000
Zuzana Fejfarova
Zuzana Fejfarova
2012-11-03T05:50:28+0000
Při své návštěvě Prahy zavítala do Beauty studia Praze-Kbelích v Mladoboleslavské ulici, jehož majitelkou je paní Dana Scholleová, která mě naprosto ohromila svými znalostmi o všech nabízených službách.
Já jsem při své první návštěvě vyzkoušela přístroj na hubnutí SLIM UP. Z výsledku jsem byla tak nadšená (okem viditelný úbytek – po změření činil v oblasti stehen 2 cm, přes břicho dokonce 3 cm a přes boky 1,5 cm), že jsem si hned domluvila další návštěvu. A to se ještě musím zmínit o tom, že i moje celulitida byla mnohem méně znatelná, pokožka byla krásně vyhlazená. Ošetření je naprosto bezbolestné, za velmi příjemnou cenu v Praze. Za těch 90 minut jsem si krásně odpočinula a ještě přitom zhubla. Škoda jen, že tento přístroj nelze nalézt i v mém současném bydlišti v Plzni. Jaroslava

úřednice

Byla jsem překvapena, jak jsou účinné hubnoucí ošetření, kde bez velké námahy po jedné kůře mně byla volnější sukně. Již se těším na další proceduru. Budu doporučovat všem mým přátelům. Jana

asistentka

Super nabídka na hubnutí, zpevnění a odstranění celulitidy, byla jsem velmi spokojena. Po každém jednom ošetření vždy minimálně 3cm dole… ALE NA KAŽDE PARTII!!!! Daniela

podnikatelka

Jedna z nejlepších nabídek liposukcí a formování, vyzkoušela jsem snad vše, ale jen tady byl úbytek viditelný a hlavně hned! Nikola

podnikatelka

Zobrazit profil Beauty Studio Dana

Beauty Studio Dana

Pin It on Pinterest

Share This