Recenze - Dana Clinic, Praha

Recenze klientů bezbolestná liposukce.

Recenze spokojených klientů z Estheticonu a facebooku.

Moc vám děkuji nejen za důvěru, ale i za překrásné ***** hodnocení (Estheticon, FB, google atd). Velmi si vás vážím, že si najdete čas, abyste mě také udělali radost. Recenze klientů jsou pro ostatní velmi důležité při jejich nelehkém rozhodování.

Vy mě stále motivujete prohlubovat znalosti, abychom dosáhli vždy co nejlepší výsledky. Váše spokojenost je pro mě priorita a to nejen ve výsledcích. Snažím se pro vás vytvořit prostředí, kde se cítíte uvolněně, relaxujete a humor určitě nechybí.

Ještě jednou moc děkuji a těším se na vás.

Beaty studio Dana

Zobrazit profil Dana Clinic

facebook logo Přidat recenzi

Dana Clinic Scholleová
5.0
Based on 6 reviews
powered by Facebook
Martina Kuboleková
Martina Kuboleková
2019-11-29T20:06:06+0000
Pani Danka je jedna úžasná a milá osoba. Hotový poklad😍❤.Pán doktor je jednička👍. Maximálna... spokojnosť a dokonca aj môj 2-ročný synček sa tam cítil ako doma❤. URČITE ODPORÚČAM a za mňa jedine Beauty Studio. ( zákrok - zväčšenie pier)ĎAKUJEMread more
Lucie Junková
Lucie Junková
2019-02-24T22:42:32+0000
Profesionální přístup a pečlivost je v Beauty Studiu na prvním místě! Musím uznat, že jsem nevěřila, dokud... jsem nevyzkoušela 🙂 Paní Dana je skvělá ženská a věřte, že se Vám ze studia nebudete chtít domů 🙂 Děkuji za krásný večer Lucy Junkread more
Hana Štrupová
Hana Štrupová
2019-01-28T20:14:48+0000
Příjemné a efektivní cvičení pomocí elektrostimulace, paní Dana je velmi vstřícná a přátelská. Vřele... doporučuji a těším se na další návštěvu! 🙂read more
Báája Gerber
Báája Gerber
2018-10-08T10:15:23+0000
Spokojena 🙂 Urcite prijdu znovu.
Soňa Gróf
Soňa Gróf
2018-08-10T08:50:31+0000
Soňa Gróf Wau....veliky efekt ktery mohu sama posoudit a vsem kdo se trapi doporucit.Toho vysledku si uzivam....Kdo... nezkusi,neuveri...vzdyt to znate."read more
Dana Valentová
Dana Valentová
2017-05-17T16:15:47+0000
Na přístrojích Beauty studia jsme viditelně zhubla za 2 měsíce 8 kilo, přes břicho pár centimetů , mám... více svalové hmoty a spadnul mi škodlivý tuk . Kromě změny jídelníčku jsem také vyzkoušela některé procedury na formování postavy a na zpevnění svalstva. Dana mě hlídá v hubnutí a skoro každý den mě psychicky podporuje. Za to jí jsem jí velice vděčná. Díky jejím přístrojům mě také přestaly bolet záda. 🙂 za mě super.read more
Lenka Kabátová
Lenka Kabátová
2017-04-29T18:11:32+0000
Doporučuji velmi, i všem nevěřícím Tomášům jako jsem já, protože hned první kúra přinesla viditelné... výsledky, 2cm dolů a k tomu obličej po liftingu jako nemluvně. Díky, super!!! Příjdu brzy zase!read more
Jan Bláha
Jan Bláha
2017-04-14T08:17:00+0000
Úžasné!!!
Ang Chriss
Ang Chriss
2016-01-07T20:31:34+0000
Už k paní Scholleove chodím déle a jsem vzdy nad míru spokojena. Dnes jsem po prve byla v novém studiu a krasa!... Mohu jen doporučit! Kdo nechce mít vrasky, mít krasnou plet , tak jen sem :)Příští týden jdu zase 😉read more
Pedro Still Ill
Pedro Still Ill
2015-10-21T19:49:32+0000
10/10 jsem uplne novy krasny clovek
Lucie Hronková
Lucie Hronková
2015-10-21T13:14:14+0000
Super,mily pristup,super pece!!!
Katherine Burianova
Katherine Burianova
2015-10-21T12:42:12+0000
Lukáš Bartoš
Lukáš Bartoš
2013-12-07T07:59:22+0000
Jana Nehasilová
Jana Nehasilová
2013-11-17T20:55:22+0000
Libuše Řehořová
Libuše Řehořová
2013-11-02T22:06:10+0000
Jiří Kučera
Jiří Kučera
2013-10-29T14:10:18+0000
Minka Wolowitz
Minka Wolowitz
2013-04-24T20:36:18+0000
Iveta Nguyen
Iveta Nguyen
2012-12-08T21:22:56+0000
Jitka Schmalzova
Jitka Schmalzova
2012-12-08T17:08:50+0000
Alexandra Ri
Alexandra Ri
2012-11-06T20:05:00+0000
Zuzana Fejfarova
Zuzana Fejfarova
2012-11-03T05:50:28+0000

Při své návštěvě Prahy zavítala do Beauty studia Praze-Kbelích v Mladoboleslavské ulici, jehož majitelkou je paní Dana Scholleová, která mě naprosto ohromila svými znalostmi o všech nabízených službách.
Já jsem při své první návštěvě vyzkoušela přístroj na hubnutí SLIM UP. Z výsledku jsem byla tak nadšená (okem viditelný úbytek – po změření činil v oblasti stehen 2 cm, přes břicho dokonce 3 cm a přes boky 1,5 cm), že jsem si hned domluvila další návštěvu. A to se ještě musím zmínit o tom, že i moje celulitida byla mnohem méně znatelná, pokožka byla krásně vyhlazená. Ošetření je naprosto bezbolestné, za velmi příjemnou cenu v Praze. Za těch 90 minut jsem si krásně odpočinula a ještě přitom zhubla. Škoda jen, že tento přístroj nelze nalézt i v mém současném bydlišti v Plzni.

Jaroslava

úřednice

Byla jsem překvapena, jak jsou účinné hubnoucí ošetření, kde bez velké námahy po jedné kůře mně byla volnější sukně. Již se těším na další proceduru. Budu doporučovat všem mým přátelům.

Jana

asistentka

Super nabídka na hubnutí, zpevnění a odstranění celulitidy, byla jsem velmi spokojena. Po každém jednom ošetření vždy minimálně 3cm dole… ALE NA KAŽDE PARTII!!!!

Daniela

podnikatelka

Jedna z nejlepších nabídek liposukcí a formování, vyzkoušela jsem snad vše, ale jen tady byl úbytek viditelný a hlavně hned!

Nikola

podnikatelka

Zobrazit profil Dana Clinic

Dana Clinic

Mladoboleslavská 425
Praha 9 - Kbely
197 00

+420 777 858 647

Pin It on Pinterest

Možnosti sdílení